Vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely

Suussa iso vieraan miehen kyrpä, pillussa iso musta sauva ja pepussa vieraan miehen kyrpä. Ravintolaan saavuttuamme vaimoni kiersi tanssilattian ympäri ja asettautui istumaan sellaiseen pöytän, missä ei sillä hetkellä istunut muita. Hetken pästä hän kuitenkin jatkoi alapän kimpussa.

Avoimesti Vierasta: Vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely

Se oli tosi kiihottavaa. Mun täytyy nyt ensin kuitenkin käydä tuolla vessassa. Se oli yli kymmenen senttiä pitkä ja paksukin näytti olevan, varmaan ainakin viisi senttiä. Vaimoni syöksähti nopeasti ylös ja sanoi: Teidän pitä nyt heti lähteä. Hän laittoi sormensa vaimoni pilluun ja alkoi sormillaan runkata sitä. Takana oleva mies piti sauvaa niin syvällä vaimoni pillussa kuin se vaan oli mahdollista koko ajan, kun vaimoni sai orgasmia. Ja että nyt meillä olisi siihen hyvä tilaisuus? Jonkin ajan kuluttua hän kuitenkin taas vilkaisi minuun päin ja kun edelleen nyökkäsin, hän jatkoi heidän kanssaan. Pian miehet olivat jo molemmat käsineen vaimoni kimpussa. Ajattelin, että pian vaimoni saisi oikein kunnolla vierasta tai oikeastaan vieraita miehiä, ja toisella oli oikein kunnon kokoinenkin. Vaimoni alkoi hyväillä kyrpä. Pian toinen mies oli jo vaimoni takana ja työntyi pilluun. Hän tilasi kaksi drinkkiä. Mua kiihotti nähdä sut noiden kanssa tuolla pöydässä. Vaimoni alkoi käsillän ja suullaan runkata miesten kyrpiä. Enkä myöskän tuota läpinäkyvä paitaa.

Vaimolle vierasta sivu: Vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely

Sini tarkkinen nude vaimon tissit 385
Seksiä tallinnassa hyvät pornosivut Pian hänellä olikin jo kolme lasia kädessän ja hän lähti takaisin kohti pöytä. Valitettavasti teidän täytyy nyt heti lähteä, vaikka vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely lisä haluaisinkin.
Tyylikäs aikuinen nainen suomi 821
vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely 644
Ilmaiset seksifilmit ylläs webkamera Se oli tosi ihanaa, vaimoni sanoi. Eri asia olisikin sitten, miten saada ja löytä sellainen heteromies, joka suostuisi kolmanneksi. Mieli kyllä tekisi, mutta mitä mieltä sä siitä olet ja miten se oikein onnistuisi? Jonkin ajan pästä pystyin taas keskittymän katselemiseen. Minun oli jo vaikeaa olla, koska tuntui, että alapässäni alkoi olla jo sellainen tunne, että pian pitäisi pästä pästämän paineet pois.
Varmasti tietäisi vaimoni saaneensa. Pian vaimoni nousi pöydästä ja lähtikin miehen kanssa tanssimaan. Pian vaimoni tuli vessasta. Se oli sama mies, jonka kanssa nuori mies oli jutellut baaritiskillä hakiessaan drinkkejä. Vaimoni näytti nauttivan miesten käsittelystä. Aloin pikkuhiljaa runkata itseäni, samalla kun katselin, kuinka kaksi vierasta nuorta miestä olivat vaimoni kimpussa. Jonkin ajan kuluttua pöytän istahti toinen samanikäinen nuori mies. Miehen kalu oli suht normaalin kokoinen, ehkä 18 senttiä pitkä ja paksuutta oli noin nelisen senttiä. Kun olimme syöneet, lähdimme kiertelemän laivaa. Pian hän palasikin takaisin pöytän ja pian tämän jälkeen myös toinen mies lähti käymän vessassa. Se ei ollutkaan ihan helppo homma, niin kireät ne olivat. Hetken kuluttua tuli toinen mies, iältän noin 25 vuotta. Kauaa ei tarvinnut odotella, kun se oli jo pois housuista. Vaimoni mumisi jotain, josta en saanut selvä. Aika nopeasti miehet saivatkin sitten lopulta vaatteet pälleen ja olivat valmiina lähtemän. Aina kun vaimoni vilkaisi minuun päin, minä nyökkäsin hänelle, että antaa mennä vaan. Tällä miehellä oli edellistä miestä isompi. He molemmat näyttivät kävellessän koskettelevan vaimoni persettä. Vaimoni käytti heti tilaisuuden hyväksi ja tarttui miehen housujen vyötäröstä kiinni ja veti miestä lähemmäs itseän. Se oli sellainen musta, melkein kuusi senttiä paksu ja yli 30 senttiä pitkä. Tuntui, ettei vaimoni saanut millän tarpeekseen. Kuulin pienen läpsähdyksen änen, juuri sellaisen änen joka tulee, kun kevyesti läpsäisee pvc-housujen verhoamaa persettä. Sattumalta meitä vastaan käveli kaksi tutun näköistä nuorta miestä. Jonkin ajan pästä näin, kun mies oli laittanut kauniita naisia ilman vaatteita helsinki kätensä vaimoni reisille. Pian tuo mies sitten levitteli sormillaan vaimoni pillua. Jonkin ajan kuluttua pätimme lähteä laivan ravintolan puolelle syömän ja tietenkin, kuten laivareissulla yleensä tapana, myös jotain alkoholipitoista nauttimaan. Menin heti hänen perässän takaisin baaritiskille. Niinhän varmasti olisi käynytkin, mutta kun vaimoni oli niin märkä ja liukas, niin sauva oli mennyt kuitenkin aika helposti sisän. Kun saavutin vaimoni, hän sanoi: Nuo kaksi on kavereita keskenän. Huomasinhan minä sen, mutta en mä oikein silti tiedä. Mieheni tulee ihan kohta. Ilmeisesti tullessani hyttiin olin heittänyt laukut lattialle ja sisältö oli tullut näkyviin. En mä noita kehtaa tämmöisellä yleisellä paikalla pälleni laittaa. Vaimoni auttoi toisella kädellän riisumisessa, kun hän samalla piti toisella kädellän kiinni toisen miehen kyrvästä. Huomasin kuitenkin, että vaimoni viihtyi miehen seurassa, koska välillä näin hänen nauravan.

0 ajatuksia “Vaimolle vierasta luvalla ajoneuvorekisterikysely

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *