Kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki

kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki

kaupunkilomalle. Kuva: Estea / Shutterstock Itä-Suomeen kuuluu tietenkin myös Savo, joka edustaa kotimaanmatkailua ja Järvi-Suomea parhaimmillaan. Etelä-Karjalan nähtävyyksistä kuuluisin nähtävyys on Imatrankoski, jota tultiin aikoinaan ihastelemaan Euroopasta asti. Kuva: / Visit Finland Suomen kuuluisimpia rantakohteita ovat Etelä-Suomen Hanko, Porin lähellä sijaitseva Yyteri ja Pohjanmaan Kalajoki, joissa kaikissa on hienot hiekkarannat. Lappeenrannan paras elämys on Saimaan kanavan kautta kulkeva viisumivapaa risteily Viipuriin. Ja löytyypä Savosta myös Suomen ainutlaatuisin eläin, saimaannorppa! Parhaat hiekat, pohjolan Riviera eli Kalajoen Hiekkasärkät on ja tulee aina olemaan numero ykkönen. Hienot suot ja tunturit, paljon isoja kaloja. Yyterissä on iso hiekkaranta hiekadyynien kera ja se näyttä kesäisin aivan joltain ulkomaan kohteelta. Matkailullisesti Keski-Suomen voi kuitenkin ajatella myös paljon Jyväskylän seutua laajempana kokonaisuutena, joka käsittä myös Tampereen ympärille levittäytyvän Pirkanmaan sekä Hämeen, suomalaisuuden hitaasti syttyvän sydänmaan. Alueella on myös aina avoinna oleva Ohtakarin ranta, mutta se ei ole mitän verrattuna esim. kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki

Kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki - Helsinki matkailu

Kotimaan erikoisia elämyksiä löydät Suomen matkailukartasta tunnistat ne ufosymbolista. Porin toinen huippuluokan nähtävyys on Alvar Aallon kuuluisimpiin töihin kuuluva Villa Mairea, johon järjestetän kesäisin tutustumiskäyntejä.  Kuusamo on paras paikka. Kuva: Julia Kivelä / Visit Finland Helsinki on jo itsessän mahtavan monipuolinen matkakohde, täynnä upeita nähtävyyksiä. Gösta-museon futuristisen komea uusi puoli edustaa palkittua puuarkkitehtuuria. Saariston roadtripille täydellinen alku- tai pätepiste on Suomen kenties paras kesäkaupunki, Naantali, jonka vetonauloja ovat ihana Muumimaailma ja herkullisista ravintoloistaan tunnettu Naantalin kylpylä. Tämän takia siitä pidetän huolta: hiekkaa puhdistetaan roskista, leirintäaluetta parannetaan, uusia palveluita ja mökkejä rakennetaan. Kyllä siellä luonnon helmassa sielu ja ruumis lepä! Kuva: Antti Helin Majoitusta Mäntässä tarjoaa viihtyisä ja tyylikäs, kauniiseen funkkisrakennukseen kunnostettu hotelli Art Hotel Honkahovi. Suomessa on toki monta muutakin hienoa linnaa ja nähtävyyttä. On upeita kirkkoja ja tunnelmallisia majakoita. Sieltä löytyvät porot, hillat, revontulet, Ruka, poronkäristys ja maisemat.

Loma Suomessa - kotimaan: Kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki

Kaupungin keskusta ja sex shop lappeenranta escort kristianstad eritoten Senaatintori, jossa. Saariston rengastie on kätevä tapa tutustua Saaristomereen autolla tai polkupyörällä. Mainio paikka yöpyä Kotkan lähettyvillä on kartanohotelli Karhulan Hovi. Koiran kanssa on helppoa liikkua ja koira on tervetullut mukaan ostoskeskuksiin, ravintoloihin, kahviloihin, terasseille jne. Alla esitellän tarkemmin Suomen matkailualueet. Helvetinjärven kansallispuistossa voi ihailemaan maisemia, jotka innoittivat Akseli Gallen-Kallelaa, ja Suomen kultakauden taiteesta päsee nauttimaan Mäntässä Gösta Serlachiuksen upeassa taidemuseossa. Suomen ikimuistoisimman luontoelämyksen kokee, kun matkustaa Itä-Suomeen katsomaan karhuja, susia ja ahmoja. Onhan siellä Vanha Rauma - elävä puutalokaupunginosa, "oma kieli" ja monia kesätapahtumia. Helsinki on myös aivan upea lomapaikka koirakaverille! Yksi kaupungin hallitsevimmista arkkitehtuurin tyylisuunnista on kuitenkin jugendtyyli. Voit varata myös äkkilähdön. Suomen parhaissa museoissa voi ihailla Suomen taiteen kultakauden huikeimpia saavutuksia ja pästä lähelle maamme merkkihenkiöiden elämä. Itä-Suomen matkakohteet Kolin laelta näkyy Pielinen. Kuva: Igor Grochev / Shutterstock Turusta ja Varsinais-Suomesta pohjoiseen saavutaan Satakuntaan, jonka merkittävin nähtävyys on tietenkin Vanha Rauma, Suomen ainutlaatuisin Unescon maailmanperintökohde: näin hyvin säilynyt puukaupunkialue on maailmankin mittakaavassa harvinaisuus. Iltalehden lukijat kertoivat tärppinsä kotimaanmatkailuun. Kun Helsinki ja Turku ovat muun Suomen silmissä syrjässä rannikolla, on sisämaassa sijaitseva Tampere keskellä kaikkea ja aina matkan varrella. Bulevardilla, Esplanadilla, Aleksanterinkadulla ja Mannerheimintiell auml; on nbsp;lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joiden kes auml;terassit houkuttelevat nbsp;niin paikallisia nautiskelijoita nbsp;kuin matkaiilijoitakin. Hämeenlinnan alueelta löytyy kaksikin legendaarista hotellia: komea kartanohotelli Vanajanlinna ja funkkiskaunotar Scandic Aulanko (entiseltä nimeltän Rantasipi Aulanko). Etelä-Suomen parhaat matkakohteet Porvoon historiallisia venevajoja. Kieringin lomakylä Oy tarjoaa kesätöitä, pientä katseltavaa ja majapaikan, kauppa löytyy ja uimaranta. Hämeenlinnan ympärille levittäytyvä Häme on myös monipuolista matkailuseutua, jossa voi tehdä tuttavuutta niin linnan, vankilan kun panssarivaunujenkin kanssa. Sen takia edessäsi on Kerran elämässä -sivuston Suomi-matkaopas, johon on koottu Suomen parhaat matkakohteet.

0 ajatuksia “Kotimaan lomakohteet kannuslomamatkat suomessa helsinki

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *